برای مشاهده فایل "معرفی اداره سراهای دانشجویی" کلیک کنید.

مقدمه:

دانشگاه و دانشجو از محورهای توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور محسوب می ­شوند و سرای دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجویان، در ارتقاء نشاط معنوی و حفظ آرامش روحی و روانی، توسعه فکر و اندیشه، اعتلای شخصیت و افزایش کیفیت تحصیلی دانشجویان نقش بسزایی دارد.

اداره امور سراهای دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان که از ادارات زیر مجموعه حوزه معاونت دانشجویی می باشد، مسئولیت اداره کلیه سراهای دانشجویی دانشگاه را در ابعاد مختلف بر عهده دارد و در همین راستا اهتمام جدی داشته تا محیطی امن، آرام و بانشاط را برای اسکان بهینه دانشجویان فراهم آورد و ضمن تأمین نیازهای خدماتی و رفاهی دانشجویان به ارتقاء کمّی و کیفی سطح زندگی دانشجویی در سراها بپردازد.

با عنایت به حجم روزافزون دانشجویان علاقمند به تحصیل، بر اساس امکانات رفاهی موجود در دانشگاه و به منظور کاهش نگرانی دانشجویان در تأمین مسکن مناسب در طول تحصیل، دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف توزیع بهینه امکانات در بین دانشجویان، اقدام به اسکان دانشجویان واجد شرایط، در سراهای دانشجویی (مجردین و متأهلین) در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می نماید. دانشجویان نیز با سکونت در سرای دانشجویی ضمن رعایت حقوق دیگران و پایبندی به مقررات و آئین نامه ­ی سرای دانشجویی، به استراحت و سپری کردن بخشی از اوقات فراغت خود پرداخته و از امکانات رفاهی، فرهنگی، ورزشی، آموزشی و خدماتی موجود در سرای دانشجویی و امکانات عمومی دانشگاه بهره مند می شوند.

معرفی سراهای دانشجویی و خدمات اداره سراها:

هم اکنون سراهای دانشجویی موجود در دانشگاه در سه بخش کلی سرای دانشجویی برادران، سرای دانشجویی خواهران و سرای دانشجویی­ متأهلین، در مجموع با 13 بلوک سرای دانشجویی برای حدود 4000 دانشجوی مجرد (سراهای مجردین) و حدود 280 دانشجوی متأهل (سراهای متأهلین) پذیرای دانشجویان واجد شرایط اسکان می باشند.

امکانات عمومی:

با توجه به موقعیت جغرافیایی استقرار سراهای دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در محوطه داخلی دانشگاه، دسترسی ساکنین سراها به امکانات عمومی دانشگاه از جمله مهمانسرای دانشگاه، زمین ها و محوطه های ورزشی، سالن های ورزشی و بدنسازی دانشگاه، اتاق های فرهنگی، مجموعه غذاخوری مرکزی، رستوران ها، کافی نت، خشکشویی، بازارچه دانشجویی شامل غرفه های (پیرایشگاه، خیاطی، لوازم التحریر، مواد غذایی و میوه، پوشاک، لوازم بهداشتی، فست فود، لوازم موبایل، آتلیه عکاسی)، نانوایی، آژانس تاکسی سرویس دانشگاه و... به راحتی میسر می باشد.

امکانات اختصاصی:

سراهای دانشجویی موجود در دانشگاه بر اساس نوع اسکان (مجردین و متأهلین، خواهران و برادران و...)، امکانات ویژه ای را در اختیار ساکنین سرا قرار می دهند. به طور کلی سراهای متأهلین دارای سیستم سرمایش و گرمایش و موکت بوده و سایر سراهای دانشجویی دارای امکانات جانبی رفاهی مانند سالن­ مطالعه، سالن تلویزیون، نمازخانه، کانون های فرهنگی، آبدارخانه های مجهز به اجاق گاز و دستگاه های آب جوش و آبسردکن، سالن­ها و اماکن مجهز به امکانات ورزشی، سرویس ­های بهداشتی، دستگاه برس کفش، جاروبرقی، آئینه قدی، فروشگاه مواد غذایی، غرفه زیراکس، بازارچه دانشجویی و کافی­ نت می­ باشند.

همچنین اتاق های سراهای مجردین مجهز به امکاناتی از جمله یخچال، فرش و موکت، جاکتابی، میز و صندلی، تخت خواب، جالباسی، جاکفشی، جاظرفی، خط تلفن، اینترنت، سیستم سرمایش و گرمایش، حمام (به غیر از سراهای دانشجویی الغدیر، خوابگاه های 9 و 10 خواهران، خوابگاه 5 برادران) و روشویی (به غیر از سراهای دانشجویی الغدیر، خوابگاه های 7 و 9 و 10 خواهران، خوابگاه 5 برادران) می باشند.

« شماره تلفن‌های داخلی مورد نیاز (با پیش شماره 3391) »

مخاطب سمت سازمانی شماره تماس
سجاد رئیسی رئیس اداره سراهای دانشجویی 1953