درباره اداره تغذیه
اداره تغذيه به عنوان يكي از حساسترين ادارات دانشگاه است كه مديريت، برنامه ريزی و نظارت بر نانوايی و سالنهای غذاخوری و ترياها را بعهده داشته و آمادهسازی، نصب و راه اندازی و تعميرات، تجهيزات سالنهای غذاخوری، تهيه، خريد، كنترل كمی و كيفی اقلام غذايی موردنياز برای طبخ و توزيع بيش از 6000 پرس (صبحانه، ناهار، شام) به صورت روزانه اعم از دانشجويان، كاركنان و اعضاء هيئت علمي از جمله وظايف اين اداره مي باشد. اداره تغذيه در نوع ارائه خدمات رسانی خود توجه به مصرف كنندگان و نظرات و ذائقه های آنها را در كانون توجه قرار داده است که برای این منظور از روشهای مختلف گرفتن نظرات مصرف کنندگان استفاده خواهد شد. انجام نظرسنجيهای دوره ای در فواصل زماني معين و در موضوعات گوناگونی اين نظرسنجی ها از دانشجويان، كارمندان و اساتيد صورت گرفته است و نتيجه بدست آمده مستقيماً اعمال شده است. اين امر به افزايش اعتماد مصرف كنندگان به سیستم تغذیه و رضایتمندی بیشتر منجر شده است. تنوع موضوعات مورد نظرسنجی، نشان از گستردگی دامنه سیستم مشارکتی اداره تغذیه دارد.
بخشهای مختلف این اداره به این شرح است:
1- بخش نظارتی: متشکل از کارشناسان مجرب تغذیه و بهداشت که به صورت تمام وقت نظارت بر حسن انجام کار از لحاظ کمی و کیفی و بهداشتی خدمات غذایی را از سوی پیمانکاران مختلف عهده دار هستند و گزارشهای روزانه نظارتی خود را جهت بررسی و ارزیابی به اداره تغذیه ارائه می نمایند.
2- بخش اتوماسیون: وظیفه ی ارائه آمار تفضیلی از خرید غذای دانشجویی، روز فروش غذا، بررسی و نظارت بر رفع ایرادات دستگاهها و نرم افزارهای مربوطه و .... را عهده دار می باشد.
3- حسابداری: امور مربوط به ارائه صورت وضعیت مالی پیمانکار و مسایل مالی اداره تغذیه را عهده دار می باشد.
4- دفتر اداره تغذیه: کلیه امور مربوط به مراجعات دانشجویی و پیگیریهای مکاتبات اداری و ..... را عهده دار می باشد.
« شماره تلفنهای داخلی مورد نیاز (با پیش شماره 3391) »
مخاطب | سمت سازمانی | شماره تماس |
---|---|---|
سیدمحمدیحیی بیدکی | مدیر اداره تغذیه | 2411 - 6860 |
اعظم فرامرزی | مسئول دفتر اداره تغذیه | 2411 |
معصوم باب الخانی | مسئول اتوماسیون تغذیه | 2416 |
مجید مقصودی | کارشناس برنامه ریزی تغذیه | 7511 - 2418 |
احسان یوسفیان | کارشناس مسئول سلف مرکزی | 7502 - 7511 |
محمدکاظم حاجیان | کارشناس بهداشت اداره تغذیه | 7511 |
امیر افرازنده | ناظر کمی و کیفی و مسئول سالن توزیع اداره تغذیه | 7511 |
محل های توزیع غذا
در حال حاضر در مکان های زیر غذا توزیع میگردد. جهت اطلاعات بیشتر روی عکس ها کلیک نمائید.
راهنمای رزرو غذا
برای مشاهده فایل "راهنمای خرید و فروش غذا از طریق سبد انتقال" کلیک کنید.
جهت رزرو غذا لازم است در سامانه تغذیه به نشانی https://dining.iut.ac.ir، ابتدا موجودی اعتبار خود را با استفاده از مرورگر Mozilla Firefox افزایش دهید و سپس برای رزرو غذا اقدام نمائید. قبل از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور در سامانه ی مذکور، در بخش "اطلاعیه ها" میتوانید فایل راهنمای نحوه ی استفاده از سامانه و همچنین اطلاعیه های مربوط به اداره تغذیه را مشاهده و مطالعه نمائید.
نکات مهم جهت رزرو غذا:
♦ رزرو غذا تا 48 ساعت قبل از سرو وعده غذایی امکانپذیر می باشد. در غیر اینصورت دانشجو باید غذای مورد نظر را حین سرو وعده به صورت روز خرید تهیه نمایند.
♦ هزینه روز خرید غذا مبلغ 50 درصد بیشتر از قیمت عادی می باشد.
♦ غذای روز خرید تنها در صورت موجود بودن غذا سرو می شود و تضمینی برای استفاده از آن وجود ندارد. لذا کاربران محترم تا حد امکان سعی کنند غذاهای مورد نیاز خود را رزرو نمایند.
♦ در هر وعده غذایی امکان رزرو یک نوع غذا وجود دارد.
♦ در صورتی که غذا با موفقیت رزرو شده باشد، کنار نام غذا به صورت سبزرنگ در می آید و در صورتی که غذا خورده شود قرمز رنگ خواهد شد.
♦ کنسل رزرو غذا (ناهار و شام) تا ساعت 8 صبح روز قبل از سرو وعده غذایی امکانپذیر است. در غیراین صورت مبلغ یارانه ای غذای مورد نظر از حساب دانشجو کسر خواهد گردید.
♦ در صورتی که در طول هر ماه بیش از دو وعده ناهار و یک وعده شام که در سلف مرکزی رزرو کرده اید را استفاده نکنید، برای هر وعده ناهار مبلغ 30 هزار تومان و برای هر وعده شام مبلغ 25 هزار تومان به عنوان جریمه از حساب شما کسر میگردد. لذا توصیه میشود هنگام رزرو غذا دقت لازم را مبذول نمایید.
اخبار و اطلاعیه ها
- راهنمای ارسال عکس سلفی توسط دانشجویان در سامانه تغذیه
- نحوه ارائه خدمات اداره تغذیه در سال تحصیلی 1404-1403
- زمانبندی مراجعه به مجموعه غذاخوری مرکزی از 20 بهمنماه 1402 تا پایان ترم
- نحوه تحویل غذا در رستوران های مکملی از 13 آبان ماه 1402
- قابل توجه نودانشجویان گرامی سال تحصیلی 1404-1403
- اطلاعیه نحوه رزرو و دریافت غذا برای دانشجویان جدیدالورود
- نحوه ارائه خدمات تغذیه در سال تحصیلی 1403-1402
- زمانبندی توزیع وعده های غذایی تا پایان سال 1401
- نحوه ارائه خدمات رستوران های مکملی از 8 بهمن ماه 1401
- نحوه ارائه خدمات اداره تغذیه در رستوران های آزاد در وعده صبحانه (مکملی)